miercuri, 30 martie 2011

MINI Cooper Countryman

MINI Cooper Countryman 2011 reprezinta al 4-lea model pe care fabricantul auto il va comercializa, si este un autovehicul ce va oferi o mai mare dinamica in mediul urban, dinamica ce a putut fi posibila prin marirea dimensiunilor si a garzii la sol, dar si prin numeroasele posibilitati de customizare a interiorului.

MINI Cooper Countryman 2011 ve fi disponibil cu trei variante de motorizari pe benzina si doua pe motorina, toate in concordanta cu standardele EURO 5 si ULEV II, si cu puteri cuprinse intre 90 cai putere (66 kw) la Mini One D Countryman si 184 cai putere (135 kw) la MINI Cooper S Countryman.

Pe langa motorul in 4 cilindri de 1.6 litri cu turbocompresorul "twin-scroll" si injectie directa, varful de gama MINI Cooper S Countryman 2010 va dispune si de un sistem de evacuare cu management al valvelor, iar ca dotari standard acesta vine cu sistem de regenerare a energiei la franare, sistem Auto Start Stop si indicator pentru shimbarea treptei de viteza la momentul optim ce ajuta la reducerea consumului.

Optional, versiunile MINI Cooper S Countryman 2011 si MINI Cooper D Countryman 201 pot primi sistemul de tractiune integrala MINI ALL4.

Pretul pentru noul MINI Cooper Countryman 2011 este de 27.800 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu